Gratis studentmedlemskap i Revisorforeningen

Studentmedlemskap i Revisorforeningen gir deg gratis tilgang til masse nyttig fagstoff i hele studietiden og rabatt på fagbøker. Medlemskap er åpent for bachelor- og masterstudenter i regnskap og revisjon, økonomi og administrasjon/ledelse.

Gratis studentmedlemskap i Revisorforeningen

Medlemsfordeler for studentmedlemmer:

- rabatt på fagbøker fra haugenbok.no *
- over 50 % rabatt på tidsskriftene Revisjon og Regnskap og Revisor informerer
- fri tilgang til nettutgaven av tidsskriftet Revisjon og Regnskap med søkbart artikkelarkiv tilbake til nr. 5, 2003
- helårs reise- og innboforsikring for under 1000-lappen. Se private forsikringer (krever pålogging)
- gebyrfri dagligbank og gratis MasterCard Black. Se banktjenester (krever pålogging)
- ordinære dagskurs for kr 800**
- fulle medlemsrettigheter på revisorforeningen.no unntatt vår faglige spørretjeneste på web (åpen for ordinære- og praksismedlemmer)

*   Krever avtalekode, se medlemsfordeler
** DnR-konferansen og Fagdagene er unntatt.

Meld deg inn i dag!
Benytt vårt elektroniske innmeldingsskjema.

Studentmedlemskap opphører når studietiden er over og du begynner i praksis. Revisorforeningen kan da tilby et eget praksismedlemskap som løper frem til du har fått din godkjenning som registrert eller statsautorisert revisor fra Finanstilsynet.

Studentmedlemskap i Revisorforeningen er gratis og gir deg mange fordeler, men du får ikke fulle medlemsrettigheter. Eksempelvis får du ikke tilgang til vår faglige spørretjeneste på web eller stemmerett på generalforsamlingen i Den norske Revisorforening.

Har du spørsmål om studentmedlemskapet i Revisorforeningen?
Ta gjerne kontakt med oss på e-post post@revisorforeningen.no eller telefon 23 36 52 00 for ytterligere informasjon.