God sommer!

I uke 29, 30 og 31 er det redusert bemanning i foreningen pga. ferieavvikling. Fagspørsmål blir besvart som normalt fra mandag 4. august.

Norges beste forsikringsavtale?

Revisorforeningen tilbyr svært gunstige medlemsforsikringer - mange sparer 30-50 %! Sjekk våre medlemsfordeler (krever pålogging).

Nyhetsbrev – alltid oppdatert!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg faglig oppdatert! Du kan velge å motta nyhetsbrevet daglig, eller ukentlig.

De fleste nyhetene er tilgjengelig for alle, men noen artikler er kun forbeholdt våre medlemmer og krever pålogging på revisorforeningen.no.

Finn en revisor

Søker du etter en revisor i ditt nærområde? Søkemotoren Finn en revisor hjelper deg å finne kontaktinformasjon til aktuelle revisjonsfirmaer. Du kan søke på firmanavn, fylke og/eller kommune.