Bøker og tidsskrifter

Bestill

Facta Årsoppgjøret – abonnement

Inneholder de viktigste regnskaps- og skattereglene som behøves i forbindelse med årsoppgjøret. Utgitt i januar 2015.

Fagbøker: haugenbok.no

Kurs og konferanser

Bestill

eKurs Likviditet, lønnsomhetsforbedring og økonomistyring - SMB

En praktisk tilnærming til hvordan du som rådgiver kan kartlegge nåsituasjonen og gjennomføre forbedringer i små virksomheter.

Kursoversikt

Sjekklister 2014

Tilgang til våre sjekklister for årsoppgjøret av regnskapsåret 2014 krever pålogging som medlem i Revisorforeningen.

Fagbøker på haugenbok.no

Egen avtalekode gir våre medlemmer rabatter ved bestilling av fagbøker på haugenbok.no, se firmafordeler (krever pålogging).

Revisors Håndbok 2015

Medlemmer som er oppdragsansvarlig revisor får boken tilsendt. Andre kan bestille på haugenbok.no.

Nyhetsbrev – alltid oppdatert!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg faglig oppdatert! Du kan velge å motta nyhetsbrevet daglig, eller ukentlig.

De fleste nyhetene er tilgjengelig for alle, men noen artikler er kun forbeholdt våre medlemmer og krever pålogging på revisorforeningen.no.

Finn en revisor

Søker du etter en revisor i ditt nærområde? Søkemotoren Finn en revisor hjelper deg å finne kontaktinformasjon til aktuelle revisjonsfirmaer. Du kan søke på firmanavn, fylke og/eller kommune.