30 % av våre medlemmer bruker en utdatert nettleser

Irriterer du deg over nettsider som ikke fungerer slik de skal? Det er ikke nødvendigvis nettsiden det er noe galt med, men hvilken nettleser du bruker. For at revisorforeningen.no skal fungere optimalt må du bruke en oppdatert nettleser.

For PC-bruk anbefaler vi at du benytter siste versjon av Chrome, Edge eller Firefox.

Internet Explorer er utdatert

Våre nettsider fungerer ikke optimalt i Internet Explorer. Det er fordi Explorer ikke har blitt oppdatert av Microsoft siden 2013. Du vil fortsatt kunne lese artikler med Explorer, men du kan oppleve problemer med pålogging, navigasjon, utfylling av skjemaer, søk, visning av videoer etc.

Vi anbefaler derfor brukere av revisorforeningen.no til å benytte en mer moderne og oppdatert nettleser.

Unhappy-PC-web.jpg