Nordens kandidat valgt inn i IFACs styre

På dagens årsmøte i den internasjonale revisororganisasjonen IFAC ble Margrét Pétursdóttir fra Island og Norden valgt inn som nytt styremedlem.

Margret og Arnold.png
Margrét Pétursdóttir fra Island og Norden er valgt inn som nytt styremedlem i den internasjonale revisororganisasjonen IFAC. Her sammen med leder av IAASB Arnold Schilder.

Samtidig ble Norunn Byrkjeland fra Norge takket av etter at hun har sittet seks år i IFACs styre.

Ny president og visepresident

Sør-Koreaneren In-Ki Joo er valgt som ny president i IFAC etter Rachel Grimes fra Australia. Alan Johnson fra Portugal ble valgt inn som ny visepresident.

Representanter for medlemsforeninger i nærmere hundre land var representert på årsmøtet som i år ble avholdt i Sydney, Australia.

IFAC council 2018 - påtroppende formann.jpg
SIn-Ki Joo fra Sør Korea er valgt til ny president i IFAC. Fra venstre avtroppende president Rachel Grimes fra Australia og IFAC CEO Fayezul Choudhury.