Vi søker forretningsorientert Business Controller til spennende fagmiljø

Som Business Controller hos oss vil du ha totalansvaret for økonomistyringen i organisasjonen, med spesielt fokus på lønnsomhet og videre kommersialisering. Vi søker en selvstendig og strukturert Business Controller til en økonomifunksjon i endring, hvor forbedring og effektivisering står sentralt.

14731_BusinessController_Facebook_blaa.jpg

Ditt hovedansvar vil være å bistå i foreningens planleggingsprosesser, gjennomføring av ulike analyser og bidra i utviklings- og forbedringsprosjekter. Løpende regnskapsføring og lønn er satt ut til en ekstern partner.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

• utarbeidelse av månedsrapporter og driftsrapportering
  • utvikle og følge opp relevante KPIer
  • koordinering av arbeidet med budsjetter og prognoser
  • utarbeide lønnsomhetsanalyser og identifisere forbedringstiltak
  • effektivisering av rutiner og prosesser
  • likviditetsstyring og finans
  • deltakelse i prosjekter og utviklingsarbeid
  • medlem av ledergruppen; være rådgiver og sparringspartner for ledelsen/de prosessansvarlige

Ønskede kvalifikasjoner

• høyere økonomisk utdannelse
  • 3-5 års erfaring fra tilsvarende stilling og/eller fra revisjon og rådgivning
  • erfaring med skybaserte ERP-systemer
  • generelt god IT- og systemforståelse, herunder effektiv bruker av Excel og kjennskap til virksomhetsstyringssystemer
  • kjennskap til analyseverktøy som Power BI eller lignende er en fordel

Personlige egenskaper

Den ideelle kandidaten er forretningsorientert, analytisk og fremtidsrettet med en sterk lyst til å skape resultater. Du har gode kommunikative egenskaper, er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser på egen hånd. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling.

• et godt og sosialt arbeidsmiljø
  • varierte og utfordrende arbeidsoppgaver med stor grad av ansvar
  • faglig og personlig utvikling i et sterkt fagmiljø
  • stor grad av fleksibilitet og mulighet for å styre egen hverdag
  • konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490, anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.

Om oss

Revisorforeningen er en interesse- og kompetanseorganisasjon for registrerte og statsautoriserte revisorer i Norge og har 5000 medlemmer som arbeider i privat og offentlig revisjon, i næringslivet, offentlig forvaltning og i utdanning. Vi er 26 ansatte og holder til i moderne lokaler på Solli plass.