Bli medlem

Revisor, student eller i praksis? Eller jobber du i et revisjonsfirma? Gjør som mer enn 5000 andre - bli medlem i Revisorforeningen!

Er du godkjent revisor, revisor i praksis, jobber du i et revisjonsfirma eller er du student, kan du bli medlem i Revisorforeningen.

Meld deg inn

Som medlem får du:

Faglige fordeler

* Spørretjenesten og papirutgaven av Revisjon og Regnskap inngår ikke i gratis studentmedlemskap.

Økonomiske fordeler

• Bankavtale - bl.a. svært gode vilkår på boliglån
  • Fordelaktige priser på BMW og Mini
  • Rabatter på våre kurs og tidsskrifter
  • Gode forsikringsordninger for deg privat, revisjonsfirmaer og andre tilknyttede firmaer
  • Gunstige betingelser på nyttige programvarer og verktøy
  • Gode rabatter på faglitteratur og andre fagbøker
Les mer om våre medlemsfordeler

En engasjert forening

Som medlem i Revisorforeningen har du en slagkraftig organisasjon i ryggen. Vi arbeider for å styrke tilliten til selskapenes rapportering, og sikre best mulig rammevilkår for bransjen og for næringslivet.

Kontakt oss

Har du spørsmål er vi bare noen tastetrykk unna. Kontakt oss eller ring oss på telefon 23 36 52 00.