Om oss

”En relevant og fremtidsrettet bransje som bidrar til tillit, effektivitet og verdiskapning i samfunnet og næringslivet.”

DnR mener

• Myndighetsmisbruk av Altinn

Altinn - Europas mest effektive system for levering av opplysninger fra næringsliv til forvaltning er i ferd med å «spammes» ned.

13.02.2017

• Nå bør du lese revisjonsberetningen først

Fra 2017 blir det vesentlige forbedringer i revisjonsberetningen for børsnoterte foretak. Den nye beretningen blir mer relevant og informasjonsverdien vesentlig høyere.

16.12.2016

• Mikroaksjelov er ikke løsningen!

Er det politisk vilje kan nødvendige forenklinger fint gjøres innen rammen av eksisterende aksjelov, mener Revisorforeningen.

13.08.2015

• Mer relevant med ny revisjonsberetning

Bedre kommunikasjon med brukerne av selskapenes finansielle rapportering, økt åpenhet og vesentlig forbedring av struktur og lesbarhet. Det er stikkord som beskriver forslaget til ny revisjonsberetning.

07.07.2015

• Godt forslag til ny regnskapslov

Regnskapslovutvalget har i dag lagt frem forslag til en helt ny og moderne regnskapslov. Vi får et nytt regnskapsspråk, og det foreslås en rekke forenklinger for små selskaper.

26.06.2015