Praktisk prøve for revisor

Revisorforeningen har fra og med høsten 2021 ansvar for gjennomføring av praktisk prøve for revisorer.

Eksamen (2) - ScanStockPhoto_image_4582304.jpg
Praktisk prøve gjennomføres som hjemmeeksamen, og innebærer at du kan benytte praktiske hjelpemidler av ulik art. Normert tid for prøven er fire timer, og det er en forutsetning at du jobber selvstendig med oppgaven.

Praktisk prøve må være bestått før du kan søke om godkjenning som statsautorisert revisor. Du må ha gjennomført master i regnskap og revisjon (MRR) eller tilsvarende utenlandsk grad og minst to år av den praktiske opplæringen, for å ta prøven.

Årets prøve blir avholdt tirsdag 9. november 2021.

Vi åpner for påmelding til den praktiske prøven i juni. Siste frist for påmelding vil være torsdag 9. september 2021.

Nærmere informasjon og lenke for påmelding vil bli kunngjort på revisorforeningen.no og i vårt nyhetsbrev.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les mer om: