Telenor bedriftsavtale

Revisorforeningens bedriftsavtale med Telenor omfatter tjenestene mobil tale, mobilt bredbånd, fasttelefoni og internett aksess tjenester. Avtalen sikrer våre medlemmer gode priser.

Telenor Flyt_SoMe_FB_1200x628.jpg
FLYT er bedriftsabonnementet fra Telenor som har inkludert nettvern, virusbeskyttelse og automatisk tilpasser seg bruken. Da slipper du å bekymre deg over databruken. Ta kontakt i dag med Telenor!

Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester, og tilbyr bredbånd, mobil, telefoni og kabel-tv til privat- og bedriftskunder.

Ta gjerne direkte kontakt med Telenor for nærmere informasjon om betingelser og for rådgivning om hvilke løsninger og produkter som passer best for ditt firma. Kontaktinformasjon til våre avtaleansvarlige finner du nederst.

Telenors kundesider

Mer om priser og hvilke tjenester som tilbys i bedriftsavtalen finner du på Telenors kundesider for medlemmer i Revisorforeningen

Kontaktperson bedriftsavtale