ReKomp – kursabonnement

ReKomp er et kursabonnement for deg som er revisor eller regnskapsfører. ReKomp inkluderer alle våre digitale og fysiske kurs, unntatt DnR-konferansen og Akademiet for bærekraftsrapportering. Som abonnent kan du delta på disse til rabattert pris. Du må selv melde deg på kursene og konferansene du ønsker å delta på.

Kjøp ReKomp Kjøp ReKomp til dine ansatte

 

820x312_Logo_FBCover_mRK.png

 

Fleksibilitet og forutsigbarhet

I den nye revisorloven som trådte i kraft 1. januar 2021, er det ikke lenger krav om antall timer i enkeltfag. I tillegg utvides fagområdene som gir deg etterutdanningstimer. 

Grete Stokkeland Lorentzen ReKomp.jpg
– Med ReKomp er terskelen for å delta på kurs blitt mye lavere. Et stort og bredt kurstilbud gir oss mulighet til å delta på kurs vi tidligere kanskje ikke hadde prioritert, sier Grete Stokkeland Lorentzen i Idsø & Ravnås Revisjon AS.

Dette innebærer at du selv kan bestemme hvilke kurs du ønsker å gjennomføre, ut fra ditt kompetansebehov innenfor totalrammen på 120 timer over en treårsperiode.

Kvantumsrabatt ReKomp kursabonnement rund.jpg

Med vårt nye kursabonnement ReKomp kan du delta på våre kurs og konferanser for en fast pris pr. måned. Dette gir deg full fleksibilitet til å utvikle din kompetanse innenfor de områdene du har størst behov for, og det koster ikke noe ekstra om du et år har behov for å gjennomføre mange kurs.

ReKomp vil for de fleste kunne bidra til lavere etterutdanningskostnader og bidra til en behovsbasert kompetanseutviklingskultur uten alltid å måtte vurdere nytten i forhold til økte kostnader.

Hva koster ReKomp? 

Abonnement Pris pr. år 2023 Pris pr. mnd. 2023
Medlem 15000 1250
Ikke-medlem  17520  1460

Kvantumsrabatt ved samlet kjøp/bestilling:

  • >10 abonnementer: 5 %
  • >20 abonnementer: 10 %
  • >50 abonnementer: 15 %
  • >100 abonnementer: 20 % 

Det vil bli en årlig prisjustering ved årsskiftet, første gang fra årsskiftet 2021-2022. 

Kjøp ReKomp Kjøp ReKomp til dine ansatte

 

Ta kontakt med oss om du har spørsmål, eller gå inn på vår kursoversikt for å se hvilke kurs vi tilbyr.