ReKomp – kursabonnement

ReKomp er et kursabonnement for deg som er revisor eller regnskapsfører. ReKomp inkluderer alle våre digitale og fysiske kurs, unntatt DnR-konferansen og Akademiet for bærekraftsrapportering. Som abonnent kan du delta på disse til rabattert pris. Du må selv melde deg på kursene og konferansene du ønsker å delta på.

Kjøp ReKomp Kjøp ReKomp til dine ansatte

 

16438 - DnR - ReKomp banner til nettside.jpg

 

I den nye revisorloven som trådte i kraft 1. januar 2021, er det ikke lenger krav om antall timer i enkeltfag. I tillegg utvides fagområdene som gir deg etterutdanningstimer. 

Grete Stokkeland Lorentzen ReKomp.jpg
– Med ReKomp er terskelen for å delta på kurs blitt mye lavere. Et stort og bredt kurstilbud gir oss mulighet til å delta på kurs vi tidligere kanskje ikke hadde prioritert, sier Grete Stokkeland Lorentzen i Idsø & Ravnås Revisjon AS.

Dette innebærer at du selv kan bestemme hvilke kurs du ønsker å gjennomføre, ut fra ditt kompetansebehov innenfor totalrammen på 120 timer over en treårsperiode.

16438 - DnR - ReKomp bombe til nettside.jpg

Med vårt nye kursabonnement ReKomp kan du delta på våre kurs og konferanser for en fast pris pr. måned. Dette gir deg full fleksibilitet til å utvikle din kompetanse innenfor de områdene du har størst behov for, og det koster ikke noe ekstra om du et år har behov for å gjennomføre mange kurs.

ReKomp vil for de fleste kunne bidra til lavere etterutdanningskostnader og bidra til en behovsbasert kompetanseutviklingskultur uten alltid å måtte vurdere nytten i forhold til økte kostnader.

Hva koster ReKomp? 

Abonnement Pris pr. år 2024 Pris pr. mnd. 2024
Medlem 15 600 1 300
Ikke-medlem  18 300 1 525

Kvantumsrabatt ved samlet kjøp/bestilling:

  • >10 abonnementer: 5 %
  • >20 abonnementer: 10 %
  • >50 abonnementer: 15 %
  • >100 abonnementer: 20 % 

Prisen justeres årlig ved årsskiftet. 

Kjøp ReKomp Kjøp ReKomp til dine ansatte

 

Ta kontakt med oss om du har spørsmål, eller gå inn på vår kursoversikt for å se hvilke kurs vi tilbyr.