Medlemsfordeler

Danske Bank.png

Gunstig bankavtale

Her er det mye penger å spare. Som medlem får du boliglån til 1,99 prosent rente, 1,95 om du er yngre enn 34 år og 1,89 om du har lav belåning i boligen din.

DSC04267 (2).JPG

Spørretjenesten

Revisorforeningens faglige spørretjeneste på web er tilgjengelig for medlemmer med revisorgodkjenning og praksismedlemmer.

BMW 1.jpg

Bilavtale - BMW og Mini

Revisorforeningen har inngått avtale med BMW Group Norge som gir medlemmer i Revisorforeningen gode rabatter på BMW og Mini.

Privat skadeforsikring

Som medlem har du tilgang til et bredt tilbud av privat skadeforsikring til svært gode priser.

Helseforsikring

Vi kan tilby våre medlemmer Vertikal Helseforsikring til en meget god pris. Avtale kan inngås privat eller gjennom firma.

Rabatt på bøker

Medlemmer i Revisorforeningen får rabatt på bøker som selges på haugenbok.no!

DSC04269 (2).JPG

Faginformasjon

Vi sørger for at du holder deg løpende faglig oppdatert! Alle våre medlemmer har gratis tilgang til Revisjon og Regnskap på nett.

Brilleavtale

Som medlem får du og din nærmeste familie 20 % på briller og rimelige synsundersøkelser hos Brilleland.

Hotellavtaler

Revisorforeningen har for 2018 avtale med fire større hotellkjeder i Norge.