Faginformasjon

Vi sørger for at du blir løpende faglig oppdatert. Alle våre medlemmer har gratis tilgang til Revisjon og Regnskap på nett.

Nyhetsbrev

Få e-post med daglig eller ukentlig utsendelse. Er du ikke allerede abonnent, meld deg på i dag!

Faginformasjon på nett

Løpende nyhetsformidling innenfor alle relevante fagområder.

Revisjon og Regnskap på papir* og nett

Fagtidsskrift med 8 utgaver pr. år, papir- og nettutgave. Artikler og annet innhold søkbart tilbake til 2003 på nett.

Spørretjeneste med FAQ

Gjennom spørretjenesten kan påloggede medlemmer og praksismedlemmer stille spørsmål til foreningens fagpersoner. Alle fagspørsmål til Revisorforeningen må sendes inn via spørretjenesten. Mer om spørretjenesten og hvem som kan bruke den, finner du under om spørretjenesten.

Svar på fagspørsmål i alle fagkategorier. Mer enn 150 spørsmål/svar i basen - mulighet for filtrering etter fagområde og søk i alle spørsmål.

* Gjelder ikke studentmedlemmer