Min kursplanlegger: ny 3-årsperiode

1. januar 2022 begynte ny 3-årsperiode for etterutdanning. «Min kursplanlegger» på revisorforeningen.no viser nå dine etterutdanningstimer for 2020, 2021 og 2022. For å summere dine etterutdanningstimer for avsluttet 3-årsperiode 2019-2021 må du gå til fanen «Historikk» i min kursplanlegger.

Velg fra og til årstallet du ønsker kursrapporter for – rapportene oppdateres umiddelbart. Du får rapporter med dine etterutdanningstimer som både revisor og regnskapsfører. Det er en rapport for kurs du har fullført hos Revisorforeningen og annen etterutdanning du selv har registrert fra andre leverandører.

Etterutdanning som ikke er strukturert opplæring, kan maksimum være 30 av 120 timer i en treårsperiode. Merk at "Min kursplanleggere" ikke tar hensyn til denne begrensningen.

Kursrapporter – to siste 3-årsperioder

Påloggede medlemmer og abonnenter av ReKomp kan skrive ut Kursrapporter for de to siste avsluttede 3-årsperiodene for etterutdanning.

Min kurshistorikk

Kurs du har gjennomført hos Revisorforeningen og etterutdanning du har registrert fra andre leverandører finner du under Min kurshistorikk. Velg det årstallet du ønsker å se din kurshistorikk for.

I «Min kurshistorikk» kan du redigere/slette etterutdanning du selv har registrert – disse etterutdanningstimene finner du under overskriften "Egenregistrert utdanning".