Om oss

”En relevant og fremtidsrettet bransje som bidrar til tillit, effektivitet og verdiskapning i samfunnet og næringslivet.”

DnR mener

• En milliard i tvangsmulkt

Tvangsmulkt har hittil i år tilført statskassen en milliard kroner. Samtidig har truslene om tvangsmulkt ført til en dramatisk økning i antall skattemeldinger og årsregnskap som leveres i tide.

03.09.2017

• Burde også Stortinget ansatt en statsautorisert revisor?

Det er ikke bare Idrettsforbundet som har problemer med manglende åpenhet og tillit i fritt fall. På Stortinget er det et byggeprosjekt ute av økonomisk kontroll, galopperende driftsutgifter og høy sigarføring.

05.07.2017

• Statsautorisert revisor ny generalsekretær i Idrettsforbundet

Norges Idrettsforbund sliter med tilliten både internt og eksternt etter i lang tid å ha blitt kritisert for høy sigarføring og manglende åpenhet. Nå har Karen Kvalevåg, som er statsautorisert revisor fra NHH, fått i oppdrag å gjenopprette tilliten.

30.06.2017

• En moderne og fremtidsrettet revisorlov

Forslaget til ny revisorlov er fremtidsrettet og legger stor vekt på internasjonal harmonisering. Sammen med de valgte medlemslandopsjonene i EUs revisjonsforordning, er dette ett godt grunnlag for videre utvikling i bransjen, mener Revisorforeningen.

29.06.2017

• Lite imponerende av Regjeringen!

Etter to omfattende delutredninger fra Regnskapslovutvalget, hvorav den ene har ligget to år i departementet, er det som nå presenteres av endringer i regnskapsloven lite imponerende mener Revisorforeningen.

22.06.2017